Regjim i posaçëm i komunikacionit në zonën qendrore të Shkupit

Për shkak të mbajtjes së garës së atletikës, sot nga ora 08:00 në zonën qendrore të qytetit të Shkupit do të zbatohet një regjim i posaçëm i komunikacionit, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.

Siç theksojnë, gara do të zhvillohet me këtë trasë të lëvizjes: pozita e fillimit/mbarimit në rrugën “Bellasica” përballë Qendrës tregtare “East Gate Mall”, djathtas në blvd. “Goce Dellçev” (korsia e djathtë), pastaj përsëri në blvd.”Ilinden”. ” (korsia e djathte) deri ne kryqezimin me rrugen “MANAPO” dhe mbrapa në të njëjtën korsi.

“Për këto arsye, Njësiti i Sigurisë në Qarkullimin Rrugor do të marrë masa për një regjim të posaçëm qarkullimi në rrugët përreth trasës së lartëpërmendur”, theksojnë nga MPB dhe apelojnë qytetarët që të respektojnë urdhrat e nëpunësve policorë. 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif