Qytetarët kanë nevojë për autostrada dhe jo bllokada, tha Kovaçevski

Qytetarët kanë nevojë për autostrada dhe jo bllokada, tha Kovaçevski

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka deklaruar sot se propozim ligjet që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10D u propozuan me flamur evropian për shkak të bllokadës së partisë “Levica” e cila sipas tij ka dhe mbështetjen e VMRO-DPMNE-së.
“Ylli evropian për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10D mes tjerash për shkak të bllokadës së partisë “E Majta” dhe të mbështetur nga VMRO-DPMNE-ja me qëllim që të mos ndërtohen korridori 8 dhe 10D. Qytetarëve nuk u nevojitet bllokadë u nevojiten autostrada, korridore dhe reforma”, tha Kovaçevski.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif