Qeveria ka vendosur – do të kthehet rrethoja rreth ndërtesës së qeverisë

Qeveria ka vendosur – do të kthehet rrethoja rreth ndërtesës së qeverisë

Qeveria sot në seancë e ka ngarkuar Shërbimin për Punë të Përgjithshme dhe të Përbashkët (SHPPP) që të fillojë procedurën për kthimin e rrethojës së ndërtesës së Qeverisë, e cila tashmë ishte vendosur njëherë.

Rrethoja ishte larguar me vendim të qeverisë në krye me Zoran Zaevin, në shkurt të vitit 2019.

“Duke pasur parasysh se deri më tani ndërtesa e Qeverisë është e rrethuar me një gardh jofunksional dhe jopërfaqësues në pronësi të Ministrisë së Punëve të Brendshme, Qeveria ngarkoi Shërbimin për Çështje të Përgjithshme dhe të Përbashkët që të fillojë procedurën për kthimin e rrethojës së Qeverisë që ishte vendosur një herë”.

MARKETING