Policia ka gjobitur 245 shoferë për tejkalim të shpejtësisë

Policia ka gjobitur 245 shoferë për tejkalim të shpejtësisë

Policia informon se dje (08.03.2023) ka kryer kontroll veprimi në territorin e të gjithë shtetit për sanksionimin e automjeteve që lëviznin me shpejtësi më të lartë se e lejuara. Në këto kontrolle janë gjobitur 245 shoferë.

Nga këto, 12 udhëtonin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë sesa shpejtësia e lejuar, ndërsa dy automjete me mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar. 157 automjete tejkaluan shpejtësinë në vendbanim dhe 88 jashtë zgjidhjes.

“Kontrollet e trafikut vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve të trafikut që të respektojnë rregullat e trafikut dhe të kontribuojnë bashkërisht në rrugët më të sigurta”, thonë nga MPB.