Përfundoi seanca, diskutimi për shkarkimin e ministrave do të vazhdojë nesër

Përfundoi seanca, diskutimi për shkarkimin e ministrave do të vazhdojë nesër

Ka përfunduar seanca e sotme e kuvendit, ku nw rend dite ishte shkarkimi i ministrave tw Alternativws
Seanca e njëjtë do të vazhdojë nesër, në ora 11:00.
Pas shkarkimit të ministrave, duhet të vijojë diskutimi për shkarkimin e tre zëvendësministrave, pas së cilës do të duhet të deklarohen për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të qeverisë.
Në seancën e pardjeshme, kryeministri dhe lider i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, vlerësoi se rikonstruimi me hyrjen e Aleancës për Shqiptarët në koalicionin qeveritar do të sjellë energji të re, por edhe do t’i japë fund manipulimeve për zgjedhje të parakohshme parlamentare.