Për shkak të mjegullave ulet dukshmëria në disa akse rrugore të Maqedonisë

Për shkak të mjegullave ulet dukshmëria në disa akse rrugore të Maqedonisë

Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullave ka në akset rrugore Negotinë-Demir Kapi nga 20 deri në 30 metra, Resnjë-Manastir 50 metra dhe Prilep-Manastir nga 50 deri në 100 metra, njoftojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme dhe në rrugë me lagështi.
Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” u bëjnë thirrje shoferëve që të vozitni me kujdes dhe të respektojnë rregullat e komunikacionit.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif