Pavle Trajanov ende nuk ka vendosur nëse do të votojë qeverinë e re

Pavle Trajanov ende nuk ka vendosur nëse do të votojë qeverinë e re

Deputeti i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov, për Makfaks, ka deklaruar se partia ende nuk ka ndërtuar qëndrim se a do të votojë për të përkrahur qeverinë e re.
“Sot pasdite do të kemi diskutim në parti, kryesia dhe këshilli qendror, atëherë do të ndërtojmë qëndrimin final. Tani nuk do të votohet, jemi larg votimit”, tha Trajanov, transmeton SHENJA.
Seanca për emërimin e ministrave të rinj pritet të fillojë në orën 15:00.