` . Parashikimi i motit - TV SHENJA

Parashikimi i motit

Moti do të jetë i ndryshueshëm me vranësira. Nga pasditja do të jetë jostabil me reshje të rrëmbyeshme të shiut dhe bubullima në disa vende. Lokalisht proceset do të jenë më intensive në formë të motit të lig me reshje më të rrëmbyeshme të shiut (diku-diku edhe mbi 10 litra për tre orë), me erë të përforcuar dhe me dukuri të breshrit. UV=7.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 13 deri 22 gradë, ndërsa e ditës prej 25 deri 33 gradë.

Në Shkup, paradite moti do të jetë i ndryshueshëm me vranësira. Nga pasditja do të jetë jostabil, me reshje të rrëmbyeshme të shiut në disa vende. Lokalisht, proceset do të jenë më intensive në formë të motit të lig me reshje më të rrëmbyeshme të shiut (diku-diku edhe mbi 10 litra për tre orë), me erë të përforcuar dhe me dukuri të breshrit. UV=7.

Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri 19 gradë, ndërsa e ditës deri 31 gradë.