Osmani: Inkurajojmë arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë, të gatshëm për të ndihmuar

Osmani: Inkurajojmë arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë, të gatshëm për të ndihmuar

Ministri i punëve të jashtme të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka komentuar takimin e djeshëm në Bruksel në mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit serb, Aleksandar Vuçiq.
“Progresi i arritur dje në Bruksel, në normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, paraqet një hap të rëndësishëm në interes të gjithë rajonit.
Si një fqinj i afërt i të dy vendeve, inkurajojmë hapat e mëtejshëm për zgjidhje përfundimtare që do të sigurojë stabilitet dhe një perspektivë evropiane në Ballkanin Perëndimor, duke shprehur në të njëjtën kohë gatishmërinë tonë për të ndihmuar dhe kontribuar në çdo mënyrë të mundshme”, ka shkruar Osmani. /SHENJA/