Osmani: Aktet e dhunës s’do ta dëmtojnë stabilitetin e Kosovës

Osmani: Aktet e dhunës s’do ta dëmtojnë stabilitetin e Kosovës

Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka dënuar fuqishëm vrasjen e zyrtarit të Policisë së Kosovës, të dielën në Veri të Kosovës.

“Zemra ime është me familjen dhe kolegët e tij. Mbështetje e plotë për drejtësinë duke sjellë para drejtësisë autorët e këtij akti të urryer”.

Aktet e dhunës, sipas Osmanit, nuk do të dëmtojnë stabilitetin e Kosovës.
“Siguria e qytetarëve në radhë të parë.”

MARKETING