Nesër në Turqi do të mbahen zgjedhjet lokale

Nesër në Turqi do të mbahen zgjedhjet lokale

Nesër do të mbahen zgjedhjet lokale në Turqi, ku sipas Komisionit Shtetëror Zgjedhor – 34 parti politike janë regjistruar në këto zgjedhje.

Garë e ashpër zgjedhore pritet të zhvillohet në qytetet e mëdha si Stambolli dhe kryeqyteti Ankara.

Ndryshe, mbi 60 milionë votues që shkojnë drejt qendrave të votimit për zgjedhjet lokale të Türkiyes./SHENJA

MARKETING