MPPS: 23 Maji ditë jopune për vllahët, 24 Maji për të gjithë qytetarët

MPPS: 23 Maji ditë jopune për vllahët, 24 Maji për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale kumton se në pajtim me Ligjin për festat e RM-së, 23 Maji – Dita nacionale e vllahëve është ditë jopune për qytetarët pjesëtarë të komunitetit vlleh në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Nga MPPS informojnë se 24 Maji – Dita e iluministëve mbarësllav “Shën Cirili dhe Metodi” është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif