MPB: Qytetarët edhe sot mund të marrin dokumentet e tyre personale

MPB: Qytetarët edhe sot mund të marrin dokumentet e tyre personale

Nga ora 08:00 deri në 19:00 sot do të punojë Departamenti i Çështjeve Civile, përkatësisht të gjitha departamentet për punë administrative të kësaj njësie organizative pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme.

“Njoftojmë qytetarët se të gjitha kërkesat për letërnjoftime që janë dorëzuar deri më 03 maj 2024, tashmë janë përgatitur dhe qytetarët mund t’i marrin ato”, njoftojnë MPB.

MARKETING