MPB: Disa sportele për dhënien e dokumenteve personale në Shkup do të punojnë edhe sot

MPB: Disa sportele për dhënien e dokumenteve personale në Shkup do të punojnë edhe sot

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) kumtoi se sot do të punojnë sportelet për dhënie të dokumenteve të gatshme në objektet “Beko” dhe RTVM në Shkup.

Orari i punës në sportele do të jetë prej orës 8:00 deri në orën 16:00.

Nga MPB dje informuan se në territorin e Shkupit ka filluar edhe dërgimi i letërnjoftimeve dhe patent shoferëve në adresë shtëoiake me qëllim të lehtësimit dhe përshpejtimit të procesit të ndryshimit të letërnjoftimeve.

“Përmendim se ky pilot projekt zbatohet vetëm në Shkup”, informuan nga MPB.

MARKETING