Më shumë se 200 të vdekur nga bombardimet izraelite gjatë natës në Gaza

Më shumë se 200 të vdekur nga bombardimet izraelite gjatë natës në Gaza

Ministria e Shëndetësisë në Rripin e Gazës njoftoi sot se të paktën 200 njerëz u vranë gjatë natës nga bombardimet e forta izraelite të enklavës palestineze.

Më shumë se 200 dëshmitarë të masakrave të natës, tha ministria në një deklaratë për mediat, duke sqaruar se ky numër ka të bëjë vetëm me qytetin e Gazës dhe pjesën veriore të enklavës palestineze.

MARKETING