Kuvend i rregullt vjetor i ASHAM

Kuvend i rregullt vjetor i ASHAM

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM) sot do të mbajë mbledhjen e rregullt vjetore.

Siç është paralajmëruar, në seancë fjalim do të mbajë kryetari i ASHAM, akademik Lupço Kocarev me temë “Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Maqedonisë (ASHAM) në vitin 2022 dhe sfidat e ASHAM-it dhe vendit në periudhën e ardhshme, e mbi të gjitha në vitin 2023″.

Në këtë kuadër do të prezantohet puna e realizuar e ASHAM-it gjatë vitit të kaluar, si dhe aktivitetet e planifikuara të Akademisë në vitin 2023.