Koalicioni “VLEN”: Qëndruam në krah të qytetarëve, Qeveria i tha “stop” rritjes së çmimit të energjisë

Koalicioni “VLEN”: Qëndruam në krah të qytetarëve, Qeveria i tha “stop” rritjes së çmimit të energjisë

VLEN qëndron në krah të qytetarëve. Qeveria jonë e përbashkët dhe shumica parlamentare i thanë STOP rritjes së çmimit të energjisë elektrike për konsumatorët e vegjël dhe amvisëritë.

Ne kemi treguar se mund të bëhet ndryshe. Dështoi skenari i BDI-së për të lënë pas një goditje çmimi për të krijuar pakënaqësi te qytetarët për Qeverinë e re. Sepse VLEN është një parti që i shërben popullit.

Sot në seancën e parë të qeverisë ka më shumë lajme të mira. Pensionistët do të marrin rritjen e premtuar lineare, sepse meritojnë pensione dinjitoze. Ne punojmë me përkushtim për të mirën e përbashkët.

MARKETING