Kaselakis: Nëse Marrëveshja e Prespës konsiderohet e dëmshme, Mitsotakis le të bëjë marrëveshje të dobishme me VMRO-në

Kaselakis: Nëse Marrëveshja e Prespës konsiderohet e dëmshme, Mitsotakis le të bëjë marrëveshje të dobishme me VMRO-në

Nëse Qeveria dhe Kryeministri konsiderojnë se Marrëveshja e Prespës është e dëmshme, le të shkojnë te VMRO-DPMNE të dakordohen për një marrëveshje të dobishme”, theksoi lideri i SYRIZA-s Stefanos Kaselakis në intervistën për televizionin shtetëror grek “ERT”.

Kryetari i partisë opozitare greke tha se qeveria aktuale dhe kryeministri Kyriakos Mitsotakis në vitin 2019 “e instrumentalizuan çështjen, e ndanë popullin dhe i nxorën në rrugë”.

“Dhe që atëherë, jo vetëm që nuk ka bërë asgjë për të ratifikuar aspektet pozitive të kësaj marrëveshjeje, por përkundrazi vjen e na thotë: “është një marrëveshje e dëmshme, por unë e respektoj”. Nëse është një marrëveshje e dëmshme, le të shkojë te VMRO-ja, e cila është parti fqinje në Partinë Popullore Evropiane, le të shkojë atje për të rënë dakord për një marrëveshje të dobishme”, tha Kaselakis.
Nëse Qeveria dhe Kryeministri konsiderojnë se Marrëveshja e Prespës është e dëmshme, le të shkojnë te OBRM-PDUKM të dakordohen për një marrëveshje të dobishme”, theksoi lideri i SYRIZA-s Stefanos Kaselakis në intervistën për televizionin shtetëror grek “ERT”.

Kryetari i partisë opozitare greke tha se qeveria aktuale dhe kryeministri Kyriakos Mitsotakis në vitin 2019 “e instrumentalizuan çështjen, e ndanë popullin dhe i nxorën në rrugë”.

“Dhe që atëherë, jo vetëm që nuk ka bërë asgjë për të ratifikuar aspektet pozitive të kësaj marrëveshjeje, por përkundrazi vjen e na thotë: “është një marrëveshje e dëmshme, por unë e respektoj”. Nëse është një marrëveshje e dëmshme, le të shkojë te OBRM-PDUKM-ja, e cila është parti fqinje në Partinë Popullore Evropiane, le të shkojë atje për të rënë dakord për një marrëveshje të dobishme”, tha Kaselakis.

MARKETING