Janevska: Shteti i ka simbolet e veta, ato mësohen në shkolla dhe të gjithë duhet t’i respektojmë

Janevska: Shteti i ka simbolet e veta, ato mësohen në shkolla dhe të gjithë duhet t’i respektojmë

Shteti ka simbolet e veta – himnin, flamurin dhe do të thoja një gjuhë të përbashkët që duhet të jetë mjet komunikimi dhe mirëkuptimi. Fatkeqësisht, na ndodh që fëmijët nuk mund ta kuptojnë njëri-tjetrin. Dhe nëse nuk e kuptojnë njëri-tjetrin, atëherë nuk mund të ndajnë një jetë të përbashkët, gëzime të përbashkëta, suksese por dhe trishtim të përbashkët. Nuk duhet të jetë kështu”, tha ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Vesna Janevska.

“Për fat na ndodh që fëmijë të mos kuptohen mes veti dhe nëse nuk kuptohen, atëherë nuk mund të bashkëjetojnë, të kenë gëzime të përbashkëta, suksese. Kjo nuk duhet të jetë kështu”, tha ministrja e Arsimit, Vesna Janevska.

Ajo shtoi se Maqedonia është e maqedonasve dhe gjithë etnive tjera që jetojnë këtu.

MARKETING