Janë shqiptuar 125 shoferë në Shkup, 11 sanksione për vozitje të shpejtë pa patent shoferi

Janë shqiptuar 125 shoferë në Shkup, 11 sanksione për vozitje të shpejtë pa patent shoferi

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 125 kundërvajtje, prej të cilave njëmbëdhjetë gjoba për për ngasjen e automjetit pa patentë shofer, dymëbëdhjetë gjoba për përdorimin e telefonit celular gjatë ngasjes së autmjetit.

“Në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 125 masa prej të cilave 11 janë për vozitje pa leje, 12 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për mospërdorim të rripit të sigurisë dhe 12 gjoba për motoçiklistët”, thonë nga policia.

Nga policia shtojnë se aksione të këtilla do të vazhdojnë edhe në ditët e ardhshme.

 

MARKETING