Izet Mexhiti nga Studeniçani: Asnjëherë nuk e kemi harruar qytetarin e Karshiakës

Izet Mexhiti nga Studeniçani: Asnjëherë nuk e kemi harruar qytetarin e Karshiakës

Grupi i ashtuquajtur i “Zjarrit” nga BDI sonte ka realizuar takim me banorët e Studeniçanit.

Njëri nga udhëheqësit e këtij grupi, Izet Mexhiti para banorëve të Studeniçanit tha se asnjëherë nuk e ka harruar qytetarin e Karshiakës.

“Sonte nga Studeniçani, ish deputeti i zonës Dr. Rexhep Memedi së bashku me bashkëpunëtorët dhe bashkëveprimtarët e tij iu bashkua kauzës tonë të drejtë e të sinqertë, që ditë e më tepër po merr përkrahje gjithnjë më të fuqishme. Në Studeniçan po bashkohet POPULLI!

Edhe kur kemi qenë kundërshtarë politik, e kemi ruajtur shoqërinë, respektin, njerzillëkun. Edhe kur kemi qenë oponentë, kurrë nuk e kemi harruar qytetarin e Karshiakës, BDI dhe ata që nuk na kanë përkrahur!

Prandaj apeloj, nga ketu, bashkangjituni sa më shumë kauzës tonë, se vetëm kështu jemi të fortë, jemi të pathyeshëm!

Faleminderit Dr. Rexhep Memedi për këtë tubim që duheshte të jetë takim i vogël. Mirëseerdhe në mesin tone”.