Izet Mexhiti: Kur i mshel çeshmat në dimër, të plasin gypat o Artan Grubi

Izet Mexhiti: Kur i mshel çeshmat në dimër, të plasin gypat o Artan Grubi

 “Aty ko fol e prish krejt. Ai del sonte thotë, e luftoj korrupsionin, ndërsa të nesërmen akuzohet për tre, katër afera në ditë për korrupsion, pikërisht Artan Grubi. Ai del dhe thotë në Dibër se do i mshelin çeshmat, por kur i mshelin çeshmat në Dimër të plasin gypat Artan Grubi, deklaroi sonte para banorëve të Sarajit, nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim dhe njëri nga anëtarët e “Grupit të Zjarrit”, Izet Mexhiti, transmeton SHENJA.

“Andaj ne bëjmë thirrje që të reflektojë, i bëjmë thirrje kryetarit se nuk jemi dy a tri siç të ka rrejtë Artani dhe këta Artanat tjerë”, tha më tej Mexhiti.