Hidhet shorti për 1/8 e finales së Kupës

Hidhet shorti për 1/8 e finales së Kupës

Sot në hapësirat e FFM-së u hodh shorti për dyshet e 1/8 së finales së Kupës së Maqedonisë.

Struga Trim&Lum – Rabotniçki

Bregallnica – Pelisteri

Vardari – Fortuna

A. Pandev – Luboten

Pobeda – Makedonija Gj.P.

Shkupi – Voska

Shkëndija – Skopje

Tikveshi – Sileksi

Edhe këtë vit luhet me sistemin e ndeshjeve teke (një ndeshje) dhe të njejtat janë caktuar për datën 5 tetor me fillim në orën 14:00.