“Grupi i Zjarrit” realizoi takim me banorët e Dollnenit dhe Krushevës

“Grupi i Zjarrit” realizoi takim me banorët e Dollnenit dhe Krushevës

Grupi i ashtuquajtur i “Zjarrit” nga BDI sonte ka realizuar takim me banorët e Dollnenit dhe Krushevës.

“Në Llazhanë midis banorëve të Dollnenit e Krushevës, midis jehonave të zërit aq të çmuar të popullit, por të harruar krejtësisht nga ky ekzekutiv.

 

#vazhdojmë”, ka shkruar udhëheqësi i Grupit të Zjarrit Izet Mexhiti.