Grubi: Na lini të punojmë, mos na i bëni varrin!

Grubi: Na lini të punojmë, mos na i bëni varrin!

Zv/kryeministri i parë, Artan Grubi i shoqëruar nga Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe ai i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka takuar sonte banorët e Këshillit vendor, Dizhoni 1, transmeton SHENJA.

“Asgjë nuk po kërkojmë, vetëm se na lini të punojmë. Vetëm se na lini ta bëjmë punën tonë, për atë që ju kërkoni prej nesh. Ju jeni ata të cilët na e keni dhënë mandatin. Ju jeni ata të cilët e keni votuar BDI-në për Ali Ahmetin dhe Ali Ahmeti e ka deleguar vullnetin te Bujari, te unë, te Kreshniku dhe gjithë të tjerë për t;i bërë punët. Në qoftë se nuk jeni duke i bërë punët, na thuani. Nuk bëhet opozitë me nëpërkëmbëza. Nuk bëhet opozitë me ia bë varrin tjetërkujt”, tha Grubi.