Fronti Europian: Bartësi i njësisë zgjedhore 3, Prof. Dr. Sylejman Baki vizitoi fshatin Dorfuli të komunës së Llozovës

Fronti Europian: Bartësi i njësisë zgjedhore 3, Prof. Dr. Sylejman Baki vizitoi fshatin Dorfuli të komunës së Llozovës

Bartësi i njësisë zgjedhore 3 nga Fronti Europian, Prof. Dr. Sylejman Baki, sot ka vazhduar takimet e tij me qytetarët në komunën e Llozovës – fshati Dorfuli, ku shumica e banorëve janë turq.

Motoja kryesore e Bakit për zgjedhjet është:”Të gjithë bashkë do të arrijmë fitoren më 24 prill dhe 8 maj”.

MARKETING