Fillon mbledhja e kryesisë së BDI-së në Tetovë

Fillon mbledhja e kryesisë së BDI-së në Tetovë

Para pak çastesh ka nisur mbledhja e kryesisë së BDI-së në Tetovë, ndërsa prezent është dhe “Grupi i Zjarrit të cilët kërkojnë llogari nga ekzekutivi që nga dita e parë e qeverisjes.

Pas përfundimit të mbledhjes nga BDI do të tregojnë dhe çfarë kanë biseduar.

Para fillimit të mbledhjes Bujar Osmani tha se qëllimi i mbledhjes është Fronti për Evropë që e ka nisur kryetari Ahmeti.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif