Filipçe: Qëllimi im është rikthimi dhe ringjallja e LSDM-së

Filipçe: Qëllimi im është rikthimi dhe ringjallja e LSDM-së

Ish-ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, ka bërë të ditur se ka vendosur të kandidojë për kryetar të LSDM-së, në zgjedhjet e ardhshme brenda partisë.

Ai vlerësoi se LSDM-ja është para një sfide të madhe dhe ndoshta po kalon momentet më të vështira që nga themelimi i saj. Është koha, thotë Filipçe, kur shumë mendojnë nëse LSDM do të mbijetojë dhe cila është e ardhmja e partisë.
“Unë besoj fuqimisht se humbja duhet të shërbejë si një katalizator i fuqishëm për ndryshim dhe rinovim.” Synimi im në katër vitet e ardhshme është rikthimi, reformimi dhe ngritja e LSDM-së në nivelin që meriton. Le të krijojmë një organizatë që do t’i shërbejë qytetarëve dhe do të jetë motor i përparimit shoqëror. Ne duhet të mësojmë nga e kaluara jonë, të heqim të gjitha të metat dhe të dalim më të fortë dhe më të bashkuar se kurrë më parë. LSDM gjithmonë ka qenë dhe mbetet shtyllë e demokracisë, drejtësisë dhe progresit. Një LSDM e fortë para së gjithash u duhet qytetarëve si korrigjues i politikave dhe drejtimit në të cilin po ecën vendi”, tha Filipçe.
Ai paralajmëroi se në periudhën e ardhshme do t’i përkushtohet diskutimeve dhe takimeve me anëtarë dhe simpatizues të LSDM-së, si dhe me një sërë individësh, grupesh dhe organizatash. Ai dëshiron të dëgjojë të gjitha mendimet dhe idetë që do ta ndihmojnë LSDM-në t’i kthehet rrugëve fituese dhe krenarisë së anëtarëve të saj.

MARKETING