Është ndjerë tërmet në Strugë dhe rrethinë

Është ndjerë tërmet në Strugë dhe rrethinë

Një tërmet me intensitet prej tre ballë sipas shkallës makrosizmike evropiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore të vendit.

Observatori sizmologjik në Fakultetin e Shkencave dhe Matematikës në Shkup bëri të ditur se epiqendra e tërmetit ishte 119 kilometra në jugperëndim të Shkupit, pra në Shqipërinë fqinje.

MARKETING