Erëra të forta në Shkup, druri bie mbi një grua!

Erëra të forta në Shkup, druri bie mbi një grua!

Era e fortë në Shkup ka bërë që të rrëzohet një dru afër “Universitetit Europian” në Shkup.

Druri i rrëzuar ka rënë mbi një grua.

Në terren kanë intervenuar zjarrfikësit, të cilët kanë arritur ta largojnë drurin dhe me ndihmë të shpejtë guraja është dërguar në spital.

MARKETING