Duraku: Kemi fitore të pastra në gjitha komunat shqiptare, legjitimiteti na takon neve

Duraku: Kemi fitore të pastra në gjitha komunat shqiptare, legjitimiteti na takon neve

Sadullla Duraku nga Fronti Evropian, duke i replikuar deputetes së VMRO-DPMNE-së, Rashella Mizrahi i tha nëse ajo si hebreje a e ka pyetur Mickoskin se pse nuk respekton legjitimitetin e shumicës shqiptare.

“A e ke pyetur ndonjëherë Mickoskin rreth kësaj teme. Legjitimiteti shqiptar është tek ne si Front Evropian. Ne kemi shumicën e fituar në Likovë, Haraçinë. Aty buron legjitimiteti i shqiptarëve.
Ne kemi legjitimitetin dhe kjo është shumë e qartë. Ju si VLEN jemi vetëm vasal të VMRO-DPMNE-së dhe nuk përfaqësoni shqiptarët”, u shpreh Sadulla Duraku.

 

 

MARKETING