Disa zjarre në rajonin e Kumanovës

Disa zjarre në rajonin e Kumanovës

Zjarrfikësit e Njësitit Territorial Zjarrfikës të Kumanovës kanë shuar zjarre në katër lokacione të ndryshme në rajonin më të  gjerë të Kumanovës, informuan sot nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza.

Bar i thatë dhe kashtë janë djegur në rrugën “Nikulsi” në Kumanovë dhe në atarin e fshatit Vaksincë të Komunës së Likovës në orët e pasditës. Zjarrfikësit e Kumanovës mbrëmë kanë ndërhyrë edhe në kashtën e djegur në afërsi të një bazamenti të asfaltit, përballë motelit Romanovc në magjistralen Kumanovë-Shkup. Ekipet e “Pyjeve Kombëtare” kanë shuar zjarrin në afërsi të fshatit Nikushtak të Likovës.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif