Delegacioni qeveritar viziton foshnjën e parë të lindur në vitin 2023

Delegacioni qeveritar viziton foshnjën e parë të lindur në vitin 2023

Këtë mëngjes, Klinikën Universitare të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Shkup, e kanë vizituar ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali dhe ministrja Jovana Trançevska ministre e Punës dhe Politikës Sociale, të cilët i kanë uruar shëndet dhe gjitha të mirat foshnjës së parë të lindur në vitin 2023 dhe nënës së tij.

Sot në orën 00:01 ka lindur foshnja e parë, e gjinisë mashkullore. Nëna e foshnjës është Stojanka Panajotova 22-vjeçare nga fshati Sokolarci i Koçanit dhe është fëmija i saj i parë.

/SHENJA/

 

MARKETING