Deklaratat e Trump pasi u shpall fajtor, reagon Biden: E pamatur të thuash se drejtësia është e manipuluar!

Deklaratat e Trump pasi u shpall fajtor, reagon Biden: E pamatur të thuash se drejtësia është e manipuluar!

Presidenti Joe Biden ka reaguar pasi juria shpalli fajtor për 34 akuza Donald Trump.

Ai shprehet se deklarata e Trump për sistemin e drejtësisë, ku shprehej se vendimi ishte i padrejtë, janë të pamatura.

“I pamatur për të thënë se sistemi i drejtësisë është i manipulua. Është e pamatur, është e rrezikshme dhe është e papërgjegjshme për këdo që të thotë se kjo ishte e manipuluar vetëm sepse nuk i pëlqen vendimi”, ka deklaruara Biden.

MARKETING