Bjuland: SHBA-ja fuqimisht e përkrah Marrëveshjen e Prespës

Bjuland: SHBA-ja fuqimisht e përkrah Marrëveshjen e Prespës

SHBA-ja fuqimisht e përkrah Marrëveshjen nga Prespa dhe shpreson se kontestet bilaterale do të mbeten jashtë NATO-s, deklaroi në intervistë për Zërin e Amerikës në gjuhën maqedonase, drejtori kryesor për Evropë dhe NATO në Pentagon, Olton Bjuland, para shënimit të 75 viteve të Aleancës veriatlantike, javën e ardhshme në Uashington.

MARKETING