Aleanca për Shqiptarët: Për herë të parë shqiptarët me vetëm 4 nga 19 ministri

Aleanca për Shqiptarët: Për herë të parë shqiptarët me vetëm 4 nga 19 ministri

Aleanca e Selës, në një deklaratë të fundit, ka shprehur shqetësimin e thellë për ndarjen e resorëve në qeverinë e re të paralajmëruar nga VMRO-DPMNE dhe VEN.

Sipas ASH-së së Selës, vetëm katër nga nëntëmbëdhjetë ministri do të jenë nën drejtimin e shqiptarëve.

MARKETING