Aleanca e “Selës” sot do të mbaj kuvend partiak

Aleanca e “Selës” sot do të mbaj kuvend partiak

Aleanca e Shqiptarëve e udhëhequr nga Ziadin Sela sot do të mbajë Kuvendin e katërt të partisë.

Para fillimit dhe pas përfundimit të Kuvendit, kryetari i kësaj partie, Ziadin Sela, do të jep deklaratë për media.

 

MARKETING