143 gjoba në Shkup, 56 për tejkalim të shpejtësisë

143 gjoba në Shkup, 56 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 143 shkelje të rregullave të trafikut.
Sipas njoftimit të MPB-së numri më i madh i tyre ka të bëj me tejkalimin e shpejtësisë, gjithsejtë 56, më pas 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 11 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

MPB gjithashtu njofton për 6 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara. Janë shqiptuar dhe 3 gjoba të tjera për vozitës fillestar.