Zgjedhja e gjykatësve të rinj në Apel mund t’i kthejë “Llaskarcën”, “Titanikun” dhe “Talir” nga fillimi

Zgjedhja e gjykatësve të rinj në Apel mund t’i kthejë “Llaskarcën”, “Titanikun” dhe “Talir” nga fillimi

Në vrullin e kaosit në gjyqësor si pasoj e vjetërsimit të lëndëve përshkak të ndryshimeve të Kodit Penal dhe të mosbesisë së qytetarëve në gjyqësor e konfirmuar edhe në raportin Komisionit Evropian, edhe ato lëndë për të cilat po vazhdon gjykimi, do të nisin nga e para.
Kjo përshkak se gjyqtarët e tyre, janë emëruar ën pozita të reja. Kështu rasti i aksidentit në Llaskarcë, rastet “Titanik” dhe “Talir”, mund të kenë rigjykim. Gjykatësit që i udhëheqin këto lëndë, nga Gjykata Penale Shkup, një ditë më parë janë zgjedhur si gjykatës në Gjykatën e Apelit në Shkup. /SHENJA/

MARKETING