Video shokuese në stadiumin e West Ham, tifozi thith kokainë në kokën e shokut

Video shokuese në stadiumin e West Ham, tifozi thith kokainë në kokën e shokut

Shikoni se çfarë ndodh në shkallët e stadiumit Olimpik të Londrës ku West Ham luan ndeshjet e shtëpisë.
Dy tifozë të “Çekanëve” bëhen protagonistë të një gjesti aspak etik dhe të lejueshëm. Njëri prej tyre, thith kokainë në kokën e tjetrit, shikojeni.