Vazhdon fushata e Prof. Dr. Sulejman Baki – sot u vizituan banorët e komunës Sveti Nikolë

Vazhdon fushata e Prof. Dr. Sulejman Baki – sot u vizituan banorët e komunës Sveti Nikolë

Bartësi i listës së Frontin Europian në zonën zgjedhore 3, Prof. Dr. Sulejman Baki sot ka vizituar komunën e Sveti Nikolës, ku në këtë bashkëbisedim u dëgjuan problemet me cilat ballafaqohen banorët e kësaj ane ndër vite.

Në këtë takim u fol edhe mbi zgjidhjen e problemeve disavjeçare të banorëve, ku u potencua se rruga e vetme për zgjidhjen e problemeve mbetet të jetë përkrahja ndaj Frontit Europian në zgjedhjet e 24 prillit dhe 8 majit.

MARKETING