“Turqia superfuqi, dronët e saj lokalizuan vendndodhjen e Helikopterit?”

“Turqia superfuqi, dronët e saj lokalizuan vendndodhjen e Helikopterit?”

Analisti ushtarak Ilir Kulla, në emisionin “Matrix” në TËVË1 ka deklaruar midis tjerash se Turqia ka një avancim të jashtëzakonshëm në aspektin e industrisë ushtarake.

“Turqit kanë teknologji të gjeneratës së pestë, siç e kanë: amerikanëtë, rusët apo kinezët. Dhe gjithçka bazohet tek satelitët. Turqit kanë satelitët e tyre ushtarak. Nga kjo pikëpamje, Turqia është perëndim dhe ka një industri ushtarake të jashtëzakonshme”, deklaroi ndërmjet tjerash Kulla.

MARKETING