Turqia dhe SHBA pajtohen për sigurimin e dërgimit të pandërprerë të ndihmave humanitare në Gaza

Turqia dhe SHBA pajtohen për sigurimin e dërgimit të pandërprerë të ndihmave humanitare në Gaza

Turqia dhe SHBA pajtohen për sigurimin e dërgimit të pandërprerë të ndihmave humanitare në Gaza, thanë burimet diplomatike turke.

Gjatë takimit Fidan-Blinken u theksua edhe nevoja për të punuar së bashku për një zgjidhje me dy shtete, thanë burimet diplomatike.

Ministri i Jashtëm turk Fidan, në takimin me homologun amerikan Blinken, theksoi nevojën urgjente për armëpushim në Gaza dhe që Izraeli të ndalojë së shënjestruari civilët.

MARKETING