Tërmet në Kosovë, ndjehet edhe në Maqedoninë e Veriut

Tërmet në Kosovë, ndjehet edhe në Maqedoninë e Veriut

Pak minuta më herët, rreth orës 08:28, në Kosovë është ndjerë tërmet.

Lekundjet janë ndjerë në rajonin e Ferizajt, shkruan faqja EMSC.

Tërmeti me magnitudë prej 3.2 shkallësh pati thellësi 2 kilometra. Dridhjet janë ndjerë edhe në Maqedoninë e Veriut dhe Serbi.