Specialja arreston Isni Kilajn

Specialja arreston Isni Kilajn

Është arrestuar ish-komandanti i UÇK-së, Isni Kilaj. Arrestimin e tij e ka konfirmuar Komuna e Malishevës në një postim në Facebook.

Kilaj është arrestuar pasi që Gjykata Speciale të enjten ka bastisur shtëpinë e tij.

Për arrestimin e Kiljat KOHA ka kërkuar një përgjigje edhe nga Zyra e Prokurorit të Specializuar dhe posa të marrë një përgjigje teksti do të përditësohet.

Në postimin e Komunës së Malishevës është shprehur shqetësim për arrestimin e ish-kryetarit Kilaj.

“Komuna e Malishevës, me shqetësim të madh ka marrë informacionin se EULEX-i mbrëmë ka arrestuar ish-kryetarin e Komunës së Malishevës, z.Isni Kilaj. Paraprakisht, policia e EULEX-it ka bastisur shtëpinë e z.Kilaj, e rrjedhimisht ka shkaktuar edhe panik dhe shqetësim të të gjithë qytetarëve”, thuhet në këtë postim.

Në këtë postim kërkohet nga Gjykata Speciale “të ndërpresë këtë mënyrë të përndjekjes së çlirimtarëve”.

MARKETING