Spasovski: Palço së pari ka ikur në Beograd dhe më pas në Sofje

Spasovski:  Palço së pari ka ikur në Beograd dhe më pas në Sofje

Sipas informacioneve të MPB-së, i dyshuari i parë për vrasjen e Vanja Gjorçevska, Lupço Palevski- Palço, më 30 nëntor është larguar nga Maqedonia dhe ka shkuar në Beograd ndërsa më pas në Sofje, tha ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, raporton SHENJA.

“Lupço Palevski ka ikur me makinë në prezencë të avokatit të tij, ndërsa gjurmohet vendodhja e tij pas Sofjes”, shtoi Spasovski.

 

MARKETING