Sot bëhet pagesa nga “TVSH-ja ime”

Sot bëhet pagesa nga “TVSH-ja ime”

Gjatë ditës së sotme do të fillojë të bëhet pagesa nga “TVSH-ja ime” për tremujorin e parë të këtij viti.

Po ashtu për herë të parë do të paguhen 2.100 denarë për ata që kanë arritur të arrijnë me skanimin e faturave.
Për muajin janar, shkurt dhe mars, qytetarëve duhet t’u kthehen rreth 10 milionë euro.

Drejtorja e Drejtorisë së të Ardhurave Publike, Sanja Lukarevska theksoi se çdo fillim vit do të insistojë që pragu i kthimit të TVSH-së të rritet.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif