Sonte rifillon emisioni “bota në fokus” në TV Shenja

Sonte rifillon emisioni “bota në fokus” në TV Shenja

Prej sonte rifillon sezoni i ri i emisionit “bota në fokus” në TV Shenja, me autor dhe moderator, Avdi Bakiu.

Ky emision tashmë njihet gjerësisht nga publiku i gjerë për tematikat interesante të cilat i trajton si dhe për informacionet në kohë reale që i sjell për zhvillimet e fundit në botë.

Kështu çdo të martë prej orës 22:30 do të mund ta ndiqni këtë emision, ndërkaq sonte në të do flitet për “rritja e popullsisë: si do të duket bota në vitin 2050?”

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif