Shtrenjtohen benzinat dhe dizeli

Shtrenjtohen benzinat dhe dizeli

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS -95 dhe të EURODIZEL (D-E V) nga mesnata do të rriten për 0,50 denar për litër, ndërsa i benzinës EUROSUPER BS-98 për 1,00 denar, vendosi sonte Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore.

Nga data 21.2.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 82,00 (denarë/litër)

Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 84,50 (denarë/litër)

Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 77,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 76,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 42,262 (denarë/kilogram)