Shqiptohen 107 masa në Shkup

Shqiptohen 107 masa në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në Shkup janë regjistruar gjithsejtë 107 shkelje të rregullave të trafikut.

“Janë shqiptuar 6 masa për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të automjetit pa patentë shoferi, 6 për ngasje të automjetit në gjendje të dehur.
Janë shqiptuar edhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 9 për kalim në semafor të kuq dhe 2 gjoba të tjera për mosdhënien përparësi këmbësorëve…”, thonë nga MPB.

MARKETING